Vollere lippen

Lippen zijn een opvallend kenmerk in het gezicht, de mond vormt samen met de ogen namelijk een belangrijk kenmerk in de uitstraling. Volle lippen worden vaak gezien als mooi en gewenst en kunnen bijdragen aan het zelfvertrouwen. Er zijn meerdere oorzaken die bijdragen aan het verlies van volume in de lippen. Bij het ouder worden neemt het volume in de lippen af, maar soms zijn het de genen die ervoor zorgen dat je van nature niet de gewenste volle lippen hebt. Dit is gemakkelijk op te lossen door het gebruik van lipfillers.

Wanneer kies je voor een lipfiller?

Lipfillers zijn niet alleen maar geschikt voor mensen met genetische bepaalde dunne lippen. Iedereen krijgt bij het verouderen te maken met volumeverlies. De lippen zullen in de loop der jaren gaan slinken. Lipfillers zijn een goede oplossing om de lippen weer terug te brengen naar hun natuurlijke staat. Daarnaast zijn lipfillers een onderdeel van het voorkomen van afhangende mondhoeken. 

Vollere lippen roots clinic
Roots Clinic vollere lippen

Wat kun je verwachten van een lipfillerbehandeling?

Elke lip is anders en vergt een andere benadering. Daarom is het vullen van de lippen bij uitstek altijd maatwerk. Hoeveel filler er precies nodig is, valt pas goed in te schatten tijdens een intakegesprek. We bekijken jouw wensen en bespreken samen de mogelijkheden. Voorafgaand aan een lipfillerbehandeling worden de lippen verdoofd, zodat de behandeling zo goed als gevoelloos is. Bij Roots Clinic maken we gebruik van verschillende technieken om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Nazorginstructie

Uiteraard krijg je na de behandeling een uitgebreide nazorginstructie mee. Het is belangrijk om de lippen het eerste kwartier na de behandeling goed te koelen. Ook mag je de eerste 24 uur geen make-up dragen en wordt er van je verwacht de lippen de eerste drie dagen volledig met rust te laten. Dus niet aanraken en ook niet masseren.

FAQ

De lippen zijn het meest gevoelige deel van het gelaat omdat hier veel zenuwen lopen. Bij Roots Clinic werken wij, indien gewenst, met een verdoving voorafgaand aan de behandeling. Op basis van de voorkeur brengen wij een verdovende crème aan of worden de lippen volledig verdoofd. Ook bevat de filler waar wij mee werken zelf ook verdoving. Hierdoor wordt de lipfillerbehandeling bij Roots Clinic vrijwel altijd als gevoelloos ervaren.

Bij Roots Clinic werken gecertificeerde artsen samen met huidtherapeuten om het beste behandelplan op maat te maken en te kunnen aanbieden. Dat geldt voor elke behandeling of indicatie. Wij kijken samen naar de wensen en mogelijkheden die daarbij passen en streven altijd naar een natuurlijk en duurzaam resultaat. Je zult daarom nooit met onnatuurlijke of overvolle lippen de deur uitlopen bij Roots Clinic.