RRS HA Eyes

Fijne lijnen, oneffenheden, (vocht)wallen en blauwe kringen – we krijgen vaak de vraag of hier iets tegen gedaan kan worden. Er zijn veel skinboosters die zijn ontwikkeld voor het gezicht, maar weinig behandelingen zijn geschikt voor de dunne gevoelige huid rond de ogen. Voor ons reden om op zoek te gaan naar een specialistische behandeling die specifiek bedoeld is voor de ogen. We vonden RRS HA Eyes. 

Wanneer kun je het beste beginnen met RRS HA Eyes behandelingen?

Het beste is om met de RRS HA Eyes behandelingen te starten wanneer het verouderingsproces langzaam zijn intrede maakt. Op deze manier kan de behandeling preventief ingezet worden om huidveroudering en -verslapping rond de ogen te voorkomen. Bij de meeste mensen is dit zo rond begin 30. Starten kan vanaf 18 jaar.

Roots Clinic RRS HA Eyes
RRS HA Eyes Roots Clinic

Wat kun je verwachten van een RRS HA Eyes behandeling?

Op de gewenste plekken wordt RRS HA Eyes aangebracht met een micronaald. Op deze manier kan het met precisie worden aangebracht, direct in de juiste huidlaag.

We adviseren te starten met 4 tot 6 behandelingen, met tussenpozen van 1 tot 2 weken. Vervolgens stappen we over op onderhoud van 1 of 2 behandelingen per 6 maanden.

Nazorginstructie

De nazorg wordt persoonlijk met de cliënt besproken. Vervolgens ontvang je het nazorgplan ook per email, zodat deze rustig kan worden nagelezen. De nabehandeling van RRS HA Eyes omvat het thuisgebruik van een meegeleverde oogserum. Belangrijk is dat er minimaal de eerste 24 uur geen alcohol wordt genuttigd, geen make-up wordt gebruikt en het behandelde gebied volledig met rust wordt gelaten.