Radiesse®

Om huidverslapping van het gezicht of het lichaam tegen te gaan – denk aan handen, armen, benen, buik en zelfs billen – kun ook Radiesse® worden toegepast. Radiesse® is een veelzijdige bio-stimulator, bestaande uit calciumhydroxylapatiet microsferen, die zorgt voor een drievoudige werking: verticaal liften, verscherpte contouren en de aanmaak van collageen. Het is de enige filler die de een raamwerk bouwt dat de formatie van nieuw collageen en elastine vergemakkelijkt. Meer dan 11 miljoen zeer tevreden klanten gingen je al voor. De veelzijdigheid Radiesse® maakt combineren met andere skinboosters en radio frequentie therapie mogelijk voor een nog groter effect en het kan zelfs worden verdund voor een directe behandeling van de huid. Het kan zelfs worden gebruikt voor het verstevigen van de buik na zwangerschap. 

Wanneer kun je het beste beginnen met Radiesse® behandelingen?

Het beste is om met de Radiesse® behandelingen te starten wanneer het verouderingsproces langzaam zijn intrede maakt. Op deze manier kan de behandeling preventief ingezet worden om huidveroudering en -verslapping te voorkomen. Bij de meeste mensen is dit zo rond begin 30. Starten kan vanaf 18 jaar.

Radiesse effect skinbooster
Radiesse voor en na Roots Clinic

Wat kun je verwachten van een Radiesse® behandeling?

Op de gewenste plekken wordt Radiesse® aangebracht met een canule. Op deze manier kan het met precisie worden aangebracht, direct in de juiste huidlaag. Aan de hand van het gewenste effect wordt de hoeveelheid en verdunningsgraad bepaald. Je start met 1 behandeling, gevolgd door een boosterbehandeling na 3 maanden. Daarna is slechts 1 keer per jaar onderhoud nodig.

Nazorginstructie

De nazorg wordt persoonlijk met de cliënt besproken. Vervolgens ontvang je het nazorgplan ook per email, zodat deze rustig kan worden nagelezen.