Profhilo

Wil je je huid een boost geven zonder fillers? Dan is een Profhilo-behandeling wellicht iets voor jou. Profhilo is een pure hyaluronzuur die zorgt voor een boost van de collageen en elastine productie. Tegelijkertijd wordt de huid extreem gehydrateerd, waardoor met meerdere behandelingen de huid zal verstevigen en verjongen, met een mooie glowy huid als gevolg. Profhilo kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decollete, de buik en zelfs de handen en armen.

Wanneer kun je het beste beginnen met Profhilo behandelingen?

Het beste is om met de behandelingen te starten wanneer het verouderingsproces langzaam zijn intrede maakt. Op deze manier kan de behandeling preventief ingezet worden om huidveroudering en -verslapping te voorkomen. Bij de meeste mensen is dit zo rond begin 30. Starten kan vanaf 18 jaar.

Roots Clinic profhilo
Roots Clinic profhilo

Wat kun je verwachten van een Profhilo behandeling?

Op de gewenste plekken wordt Profhilo aangebracht en kan het intrekken. De cellen worden daardoor geactiveerd waardoor collageen en elastine worden aangemaakt en de huid extreem wordt gehydrateerd. Het advies is om te starten met 2 behandelingen die 4 weken uit elkaar liggen, waarna nog slechts onderhoud nodig is van 1 behandeling om de 4 tot 6 maanden.

Nazorginstructie

De nazorg wordt persoonlijk met de cliƫnt besproken. Vervolgens ontvang je het nazorgplan ook per email, zodat deze rustig kan worden nagelezen.