'You are born an original'

'You are born an original'

Bij Roots Clinic geloven wij dat iedereen is geboren met een unieke schoonheid. Het is onze missie om cliënten te laten stralen vanuit deze schoonheid en het proces van veroudering te vertragen door middel van cosmetische behandelingen.

Wij geloven niet in de “quick fix” methode, maar kijken kritisch naar de wensen en mogelijkheden en stellen vervolgens een passend behandelplan op. Altijd samen in overleg met jou.

Of je nu bij ons komt met huidproblemen, pigmentatie of haaruitval. Of de wens hebt om van jouw kraaienpootjes, fronsrimpel of verslapte huid af te komen. Wij werken met een scala aan vooruitstrevende behandelingen zoals injectables, laserbehandelingen en mesotherapie en kunnen daarmee altijd zorgen voor een passende oplossing.

Met effectieve en duurzame trajecten boeken we langetermijnresultaten. Hiermee brengen we je terug naar jouw originele schoonheid en optimaliseren deze met subtiele ingrepen die voor indrukwekkende resultaten zorgen.

Samira van Stiphout

Behandelaars

Drs. Samira van Stiphout

Samira groeide op in Israël en wist als klein meisje al dat zij arts wilde worden. In Nederland studeerde zij vervolgens geneeskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Nadien werkte zij enkele jaren in het ziekenhuis als arts op de spoedeisende hulp, de oncologie voor de Interne Geneeskunde en binnen de Huisartsen Geneeskunde.

Uiteindelijk koos zij ervoor om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Juist omdat er op dit gebied veel misvattingen en onvakkundige behandelingen plaatsvinden, is het haar persoonlijke missie om mensen met écht vakkundig advies te kunnen helpen. Haar doel is realistische adviezen en natuurlijke resultaten die bijdragen aan een verfijnd proces van het ouder worden. 

Samira deed ervaring op als arts bij verschillende klinieken, maar besefte dat om haar missie en visie echt na te kunnen streven zij een kliniek moest creëren die haar waarden oprecht nastreeft. Eerlijk advies, oprechte betrokkenheid en prachtige resultaten door middel van subtiele ingrepen is dan ook waar zij voor staat en wat zij nastreeft als arts met Roots Clinic. 

Als cosmetisch arts benadert Samira elke cliënt als uniek en kijkt ze het liefst naar hoe ze de aanwezige en verborgen schoonheid van haar cliënten meer naar voren kan laten komen. Door uitgebreid de wensen en mogelijkheden te bespreken is ze in staat op een verantwoorde manier tot de gewenste en duurzame resultaten te komen. 

Dr Samira van Stiphout is een BIG geregistreerd arts (49918838201).