'You are born an original'

'You are born an original'

Bij Roots Clinic geloven wij dat iedereen is geboren met een unieke schoonheid. Het is onze missie om cliënten te laten stralen vanuit deze schoonheid en het proces van veroudering te vertragen door middel van cosmetische behandelingen.

Wij geloven niet in de “quick fix” methode, maar kijken kritisch naar de wensen en mogelijkheden en stellen vervolgens een passend behandelplan op. Altijd samen in overleg met jou.

Of je nu bij ons komt met huidproblemen, pigmentatie of haaruitval. Of de wens hebt om van jouw kraaienpootjes, fronsrimpel of verslapte huid af te komen. Wij werken met een scala aan vooruitstrevende behandelingen zoals injectables, laserbehandelingen en mesotherapie en kunnen daarmee altijd zorgen voor een passende oplossing.

Met effectieve en duurzame trajecten boeken we langetermijnresultaten. Hiermee brengen we je terug naar jouw originele schoonheid en optimaliseren deze met subtiele ingrepen die voor indrukwekkende resultaten zorgen.

Samira van Stiphout

Behandelaars

Drs. Samira van Stiphout

Samira groeide op in Israël en wist als klein meisje al dat zij arts wilde worden. In Nederland studeerde zij vervolgens geneeskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Nadien werkte zij enkele jaren in het ziekenhuis als arts op de spoedeisende hulp, de oncologie voor de Interne Geneeskunde en binnen de Huisartsen Geneeskunde.

Uiteindelijk koos zij ervoor om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Juist omdat er op dit gebied veel misvattingen en onvakkundige behandelingen plaatsvinden, is het haar persoonlijke missie om mensen met écht vakkundig advies te kunnen helpen. Haar doel is realistische adviezen en natuurlijke resultaten die bijdragen aan een verfijnd proces van het ouder worden. 

Samira deed ervaring op als arts bij verschillende klinieken, maar besefte dat om haar missie en visie echt na te kunnen streven zij een kliniek moest creëren die haar waarden oprecht nastreeft. Eerlijk advies, oprechte betrokkenheid en prachtige resultaten door middel van subtiele ingrepen is dan ook waar zij voor staat en wat zij nastreeft als arts met Roots Clinic. 

Als cosmetisch arts benadert Samira elke cliënt als uniek en kijkt ze het liefst naar hoe ze de aanwezige en verborgen schoonheid van haar cliënten meer naar voren kan laten komen. Door uitgebreid de wensen en mogelijkheden te bespreken is ze in staat op een verantwoorde manier tot de gewenste en duurzame resultaten te komen. 

Dr Samira van Stiphout is een BIG geregistreerd arts (49918838201).

Fleur Hendriks

Nadat Fleur tijdens haar rechtenstudie problemen kreeg met haar huid kwam zij, na een periode van veel onzekerheden en dermatologische behandelingen zonder resultaat, bij een huidtherapeut terecht. Toen zij binnen enkele weken van haar huidproblemen werd geholpen wist zij dat ze ook anderen met huidproblemen wilde helpen. Zij stopte per direct met haar studie rechten en werd na een strenge selectieprocedure toegelaten bij de opleiding HBO-Huidtherapie te Hogeschool Utrecht. Zij behaalde na 3,5 jaar cum laude haar bachelor en specialiseerde zich in zowel cosmetische huid- als haartherapie.

Met skinboosters, mesotherapie, laserbehandelingen en peelings helpt zij haar cliënten dagelijks om de gewenste resultaten te bereiken en zich beter in hun vel te laten voelen. Naast de lichamelijk ongemakken die de huidproblemen met zich mee brachten weet Fleur als geen ander hoeveel zelfvertrouwen een gezonde huid kan geven. Door middel van een gepersonaliseerd behandelplan kan zij doelgericht en eerlijk adviseren, informeren en behandelen.  

Fleur staat als huidtherapeut geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en geniet een wettelijke titelbescherming via de Wet op Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (artikel 34). Tevens is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, wat de kwaliteit en deskundigheid van de zorgverlening van de individuele huidtherapeut waarborgt.  

Fleur Hendriks