No Needle Skinbooster PRX T33

Mist je huid een natuurlijke glow en kan je wel een oppepper gebruiken? Dan is een PRX-T33 No needle skinbooster de oplossing voor jou! Het is een eenvoudige en snelle behandeling met focus op glans, vitaliteit, huidtint egaliseren en diepe hydratatie. De No needle skinbooster levert onmiddellijk duidelijke resultaten zonder gebruik van naalden en zonder lange downtime of bijwerkingen.

Wat is een no needle skinbooster?

De No needle skinbooster heeft een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA 33%) en waterstofperoxide (H2O2). De skinbooster versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. De huid wordt gerevitaliseerd zonder injecties. Na slechts één behandeling ziet de huid er gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen. Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels. De skinbooster is geschikt voor het gezicht, hals en decolleté.  De skinbooster kan het gehele jaar door worden uitgevoerd en is een perfecte behandeling voor in de zomer.

PRX-resultaat-voor-na-terra
no needle skinbooster Roots Clinic

Hoe verloopt een no needle skinbooster behandeling?

Allereerst wordt de huid gereinigd en voorbereid op de skinbooster. Vervolgens wordt de skinbooster op de huid gedruppeld en in lagen in de huid gemasseerd. Gemiddeld zijn er drie lagen nodig. Nadat de gewenste huidreactie is ontstaan, wordt de huid beschermd door middel van een nabehandelingscrème en SPF. De behandeling duurt 20 à 30 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid warm voelen en er rood uit zien. Dit trekt binnen enkele uren weg. De dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen, maar niet vervellen.

Aantal behandelingen

Elke behandeling geeft direct resultaat. Voor het behalen van een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 behandelingen met een interval van 7 tot 14 dagen geadviseerd.

Resultaat

Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar. Je huid is gladder, egaler en je hebt een mooie natuurlijke glow.

Veiligheid

De PRX T33 No needle skinbooster is een CE-gemarkeerde medische methode, met meer dan 10 jaar klinisch onderzoek. Bij Roots Clinic wordt uitsluitend behandeld met medische CE en FDA gekeurde medische apparatuur, welke alleen door een huidtherapeut mag worden uitgevoerd. Onze huidtherapeuten zijn hbo geschoold, geregistreerd volgens de Wet BIG (artikel 34) en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Als cliënt ben je daarom verzekerd van een veilige en effectieve behandeling, waardoor je snel resultaat behaald.