Merken

Bij Roots Clinic werken we alleen met de beste merken voor jouw huid. 

Omdat transparantie bij ons voorop staat, vertellen we je graag welke merken dat zijn en waarom we hiervoor gekozen hebben.

Injectables

Wij verdelen injectables onder in drie soorten: botox (botuline toxine),  fillers en biostimulerende injectables.

Botox

Botuline toxine behandelingen voeren we uit met het merk Bocouture. Dit merk wordt ontwikkeld door fabrikant Merz Pharma Benelux. 

Alle botox merken bevatten dezelfde actieve stof, namelijk Botuline Toxine Type A. Het verschil is dat de meeste soorten ook stabiliserende eiwitten bevatten. Bocouture heeft die eruit gezuiverd. Dit zorgt voor een meer natuurlijk resultaat. Bovendien geeft een meer zuivere vorm van botox minder kans op resistentie en/of allergische reacties.

Fillers

De fillerbehandelingen worden bij Roots Clinic met het merk Belotero uitgevoerd. Dit wordt ook door fabrikant Merz Pharma Benelux ontwikkeld. Bij Roots Clinic zijn we van mening dat dit een van de beste filler merken is die er bestaan. Belotero staat namelijk voor veiligheid en een natuurlijk resultaat. Dat streven wij ook na.

We spreken uit ervaring met andere merken als we zeggen dat niets zo mooi en natuurlijk oogt als de fillerbehandelingen met Belotero. Dit merk laat ook geen ontstekingsreacties of tyndall effect zien door het gebruik van de filler.

Huidverbetering injectables

Radiesse

Radiesse behandelingen zijn een van onze favoriete behandelingen bij Roots Clinic. Er is door middel van MRI scans onderzoek gedaan naar het effect van Radiesse behandelingen op collageen stimulatie. Wat bleek? Er ontstond een toename van collageen en een stevigere huid. Al na 3 maanden en doorlopend tot 1 jaar na de behandeling!

Profhilo en Profhilo body

Ibsaderma is de fabrikant waarmee wij werken om Profhilo en Profhilo Body behandelingen uit te voeren. 

Zij gebruiken de  speciale gepatenteerde NAHYCO ® Hybrid technologie die het mogelijk maakt om een hoge dosering hyaluronzuur af te geven. Dit maakt het mogelijk om hoge concentraties hyaluronzuur te bereiken zonder afbreuk te doen aan het gemak en de veiligheid van injectie.  

Profhilo Body is een meer geconcentreerde behandeling. Deze wordt toegepast op verschillende plekken op het lichaam, zoals de buik. Op zulke gebieden is nu eenmaal wat meer inzet nodig om een soortgelijk resultaat te behalen. Maar bij Roots Clinic doen wij er altijd alles aan om jou tevreden te maken!.

XL Hair

De XL-hair behandelingen voeren we bij Roots Clinic uit met het merk XL Hair van de fabrikant SkinTech Pharma Group. Uit eigen ervaring met haaruitval, weten we in onze salon hoeveel impact haarverlies op je kan hebben. Daarom bieden wij deze effectieve behandeling van SkinTech aan om haaruitval tegen te gaan en waar mogelijk de schade ook te herstellen.

De stimulerende werking van XL-Hair is bij elke behandeling consequent. Het is een minder invasieve behandeling dan andere soorten (denk bijvoorbeeld aan PRP). Dat komt doordat er geen bloed afgenomen hoeft te worden en je niet afhankelijk bent van eetgewoonten en leefstijl voor het uiteindelijke resultaat ervan. Bij Roots Clinic kijken wij per cliënt naar de meest geschikte behandeling. Zo ontdekken we ook snel genoeg welke behandeling het beste bij jou past.

RRS HA Eyes

Om fijne lijnen onder de ogen aan te pakken zijn botox of fillers niet altijd de juiste keuze. Wil je hier toch een effectieve behandeling op uitvoeren, dan kan dat volgens ons het beste met RRS HA Eyes van SkinTech Pharma Group. De actieve ingrediënten hyaluronzuur en andere stoffen die het lymfedrainagesysteem onder de ogen activeren, zijn heel effectief. Zo wordt de huid rondom de ogen behandeld en verdwijnt die vermoeide blik van je gezicht. Waarom wij bij Roots Clinic juist met dit merk werken, is omdat het verkleuring en fijne lijnen onder de ogen aanpakt. Dat zal je met botox en fillers soms mindereffectief bereiken als met RRS HA Eyes.

 

Huidtherapeutische behandelingen

Peelings

Onze peelings worden altijd uitgevoerd met producten van SkinTech Pharma Group. De hoogwaardige kwaliteit van dit merk én de zichtbaar geweldige resultaten zijn hier de voornaamste reden voor. De producten zijn niet vrij te verkrijgen, alleen via klinieken die de nodige trainingen hierin volgen en de juiste voor- en nazorg instructies aan cliënten meegeven. SkinTech Pharma Group staat voor natuurlijke huidverbetering waar je mooier van wordt. Dat is precies wat wij bij Roots Clinic willen bereiken.

No-needle skin boosters

Voor onze no-needle skinboosters maken we gebruik van het merk PRX-T33 van Sure Medical. Dit merk heeft geen downtime (dus geen roodheid, zwelling of schilfering na de peeling) en het geeft geweldige resultaten. Bovendien doet de fabrikant veel onderzoek naar actieve en effectieve ingrediënten. Daardoor weten wij zeker dat we een goede keuze maken door met dit merk te werken bij Roots Clinic.