Liquid facelift

Een liquid facelift bij Roots Clinic

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om je jeugdige uitstraling te herstellen zonder de noodzaak van chirurgie? En wil je daarmee tegelijkertijd de tekenen van veroudering doeltreffend aanpakken? Dan helpen we je bij Roots Clinic graag door middel van een liquid facelift.

Een liquid facelift is een ideale oplossing als je zonder chirurgie je gelaat wil verjongen. Bij Roots Clinic werken we met ervaren artsen die jou het juiste advies geven.

Liquid facelift volumeherstel

Herstel het volume in jouw huid met een liquid facelift

Naarmate het verouderingsproces vordert zien we naast het verdunnen en verslappen van de huid ook volumeverlies ontstaan. Dit komt onder andere door bot- en vetverlies in het gelaat. Om de jeugdige uitstraling te herstellen en het verouderingsproces duurzaam af te remmen moet je naar alle aspecten van het verouderen kijken bij het herstel ervan.

Met een liquid facelift behandeling herstellen we het volume in het gelaat om zo je gezicht een verjongde en verstrakte uitstraling geven.

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een cosmetische behandeling die zonder chirurgie het verloren volume in je gezicht hersteld. Dit doen we middels oplosbare hyaluronzuur fillers op die plekken te plaatsen waar het verlies ook daadwerkelijk is opgetreden. Dit zorgt ervoor dat je huid van binnenuit wordt gehydrateerd, gelift en gevuld. Op deze manier kunnen we diepe rimpels en het verlies van volume aanpakken, waardoor je gezicht een jeugdige boost krijgt en een frisse, stralende gloed behoudt.

Liquid facelift wat is het

Onze werkwijze

Intake
Behandelplan
Behandeling
Nazorg

Onze werkwijze

Bij Roots Clinic staat een natuurlijk resultaat centraal. We geloven sterk in de individuele schoonheid en unieke behoeften van elke cliënt. Daarom bieden we geen standaardbehandelingen aan voor een liquid facelift, maar een volledig gepersonaliseerd behandelplan voor jou en jouw wensen, waar een liquid facelift onderdeel van is. Onze ervaren arts werkt nauw met je samen om een behandelplan te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Liquid facelift behandeling

Voor de behandeling

Voordat je start met het traject voor een liquid facelift nodigen we je uit voor een consult. Tijdens deze sessie luisteren we aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen, en analyseren we zorgvuldig de huidige staat van je gezicht. Met deze informatie kunnen we een behandelplan op maat ontwikkelen dat niet alleen rekening houdt met jouw wensen, maar ook met wat haalbaar en mogelijk is. Zo zorgen we er ook voor dat het duidelijk is wat we kunnen bereiken met een behandeling.

De liquid facelift behandeling

Op de dag van jouw behandeling verwelkomen we je in onze comfortabele kliniek. Dokter Samira zal de behandeling duidelijk uitleggen en eventuele vragen van je beantwoorden voordat we beginnen. Het belangrijkste is dat jij vol vertrouwen en op je gemak de behandeling aangaat.

Voor de liquid facelift dient de arts zorgvuldig eerst het gezicht af te tekenen waarna op meerdere gebieden van je gezicht de geselecteerde fillers geplaatst worden. Dit doen we aan de hand van het opgestelde behandelplan.

Nazorg

Na de behandeling kan er enige lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken optreden in het behandelde gebieden. Dit is normaal en verdwijnt meestal snel. Na de behandeling krijg je ook een uitgebreid nazorgplan, zodat je het optimale resultaat uit je behandeling haalt.

Wat kost een liquid facelift?

Liquid facelift prijzen

FAQ

Bij Roots Clinic plannen we graag ruim de tijd in voor deze behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 30 minuten. Echter plannen wij vaak ruim een uur in om nog voor- en na te bespreken en alles zorgvuldig klaar te zetten en af te tekenen.

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid product dat nodig is. Kosten zijn vanaf €1200. Op onze tarieven pagina vind je daar meer informatie over.

Wij werken met het merk Belotero van Merz Pharma. Wij hebben voor dit fillermerk gekozen omdat natuurlijk resultaat en veiligheid bij hen op de voorgrond staat. Ook werkt onze arts al jaren met dit merk en weet daarom goed welke resultaten wel en niet haalbaar zijn.

Direct na de behandeling zijn de eerste resultaten al zichtbaar. Echter trekken hyaluronzuur fillers ook nog vocht aan waardoor het resultaat over tijd nog beter zichtbaar wordt. Soms wordt er gekozen om de behandeling in stappen te doen waarbij we 3 maanden tussen de behandelingen laten, omdat het eindresultaat dan het beste zichtbaar is.

Na een filler behandeling kan er enige lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken optreden in het behandelde gebieden. Dit is normaal en verdwijnt meestal snel. Na de behandeling krijg je ook een uitgebreid nazorgplan, zodat je het optimale resultaat uit je behandeling haalt.

Er is een mogelijkheid tot verdoving, dit zal de arts tijdens het consult met je bespreken.

Heb je zichtbaar volumeverlies in het gelaat? Dan is een liquid facelift zeker iets voor jou. De eerste tekenen zijn vaak rond de ogen zichtbaar (wordt ervaren als meer vermoeid), of de neus-lippenlijn en/of marionettenlijnen worden meer zichtbaar. Ook kan er algehele verslapping van de huid zichtbaar zijn. Twijfel je of het wat voor je is, kom dan gerust op een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.