Liplift

Het kan zo zijn dat je in ontspanning redelijk tevreden bent met je lipvolume, maar dat het lijkt alsof je lippen verdwijnen wanneer je lacht. De oorzaak hiervan is een sterke spiertrekking die er tijdens het lachen voor zorgt dat de lippen naar binnen worden getrokken. Om dit te verhelpen kun je kiezen voor een liplift-behandeling.

Wat houdt een liplift behandeling precies in?

Een liplift-behandeling is een combinatie van een subtiele lipfiller en botox. Bij deze combinatiebehandeling wordt er een kleine hoeveelheid botulinetoxine A in de spier geplaatst, zodat deze niet meer naar binnen vouwt bij aanspanning van de mond. Daarbij worden de lippen vaak iets bijgevuld. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Roots Clinic liplift
Roots Clinic liplift injectie

Wat kun je verwachten tijdens een liplift?

Bij de lipflip wordt er door middel van vier tot vijf kleine prikjes een kleine hoeveelheid botox in de spier rondom de mond geplaatst. Indien gewenst wordt er naast botox ook een filler gebruikt om de lippen iets meer volume te geven.

Nazorginstructie

Uiteraard krijg je na de behandeling een uitgebreide nazorginstructie mee. Het belangrijkste is om het behandelde gebied met rust te laten in de 24 uur na de behandeling. Niet wrijven of drukken op het gebied en bij voorkeur niet in een massagestoel gaan liggen. Ook het gebruik van make-up, de sauna of zonnebank wordt afgeraden. Daarnaast mag je geen alcohol nuttigen 24 uur voor of na de behandeling.

FAQ

Het gebied rond de mond is meestal iets gevoeliger dan de rest van het gezicht. De behandeling is echter zo minimaal en kort van duur dat deze over het algemeen als niet heel pijnlijk wordt ervaren. 

Bij Roots Clinic werken gecertificeerde artsen samen met huidtherapeuten om het beste behandelplan op maat te maken en te kunnen aanbieden. Dat geldt voor elke behandeling of indicatie. Wij kijken samen naar de wensen en mogelijkheden die daarbij passen en streven altijd naar een natuurlijk en duurzaam resultaat.