Lachrimpels

Wij vinden dit eigenlijk een heel mooie vorm van veroudering, want het geeft mensen karakter en een fijne uitstraling. Echter storen mensen zich vaak aan hun eigen lachrimpels en krijgen wij met regelmaat het verzoek hier iets aan te doen. Weghalen kan helaas niet, want de herhaaldelijke beweging zorgt voor steeds weer dezelfde vouwen in de huid. Wel kunnen de huidrimpels worden verzacht waardoor wordt voorkomen dat ze dieper worden. 

Wanneer kun je het beste beginnen met het behandelen van lachrimpels?

Het beste is om met de behandelingen te starten wanneer het verouderingsproces langzaam zijn intrede maakt. Op deze manier kan de behandeling preventief ingezet worden om verandering van de huid door het lachen te voorkomen. Bij de meeste mensen is dit zo rond begin 30. Echter, wanneer de veranderingen vergevorderd zijn kan deze alsnog behandeld worden om de huid te verbeteren. Vaak zijn er dan wel meerdere behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken.

Roots Clinic lachrimpels
Roots Clinic lachrimpels behandeling

Welke behandeling is geschikt voor het verminderen van lachrimpels?

Tijdens een intakegesprek bij Roots Clinic wordt onderzocht wat het beste behandelplan is voor het verminderen van de lachrimpels. Dit zal waarschijnlijk bestaan uit het toepassen van verschillende skinboosters en huidbehandelingen. De aanmaak van collageen wordt hierdoor in stand gehouden en de productie van elastine activeren om de huid in topconditie te brengen en houden. Deze behandeling kan heel gericht op de plekken van de lachrimpels worden toegepast.

Wat kun je verwachten van een behandeling van de lachrimpels?

In samenspraak met de behandelende arts wordt besproken wat het beste behandelplan is voor het meest natuurlijke resultaat. Vaak is dit een combinatie van verschillende huidverbeterende behandelingen.

Nazorginstructie

De nazorg verschilt per behandeling en wordt persoonlijk met de cliënt  besproken. Vervolgens ontvang je het nazorgplan ook per email, zodat deze rustig kan worden nagelezen.