Kincorrectie

Een teruggetrokken kin zorgt voor een disbalans in het gelaat. Dit is meestal goed te zien aan het profiel van het gezicht. Sommige mensen storen zich aan het profiel van hun gelaat en willen dit graag meer in verhouding brengen. Het is belangrijk om te weten dat bij Roots Clinic een kincorrectie nooit op zichzelf wordt uitgevoerd, maar altijd als onderdeel van een combinatietraject.

Welke behandelingen worden er toegepast bij een kincorrectie?

Een kincorrectie is een behandeling die onderdeel is van de harmonisatie van het gelaat en wordt daarom nooit op zichzelf uitgevoerd door ons. Een kincorrectie kan onderdeel zijn van het herstellen van de kaaklijn of wordt gedaan bij een lipvergroting. Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk om alles mooi in balans te brengen, een kincorrectie is hierin een belangrijk onderdeel.

Roots Clinic kincorrectie
Roots Clinic kincorrectie

Wat kun je verwachten van een de behandelingen voor een kincorrectie?

De behandeling van een kincorrectie vindt vaak plaats in een combinatiebehandeltraject. Hierbij worden fillers in de kin gebracht om deze zo meer in harmonie te brengen met de rest van het gelaat.

Nazorginstructie

Uiteraard krijg je na de behandeling een uitgebreide nazorginstructie mee. Het belangrijk om de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up dragen en het behandelde gebied volledig met rust te laten. Dus niet aanraken en ook niet masseren.