Ingevallen slapen

Wanneer je denkt aan het verbeteren van het gezicht, denk je vaak niet aan het behandelen van ingevallen slapen. Toch doet de behandeling van dit gebied meer voor de algehele uitstraling dan je denkt. Het invallen van de slapen kan het gevolg zijn van volumeverlies door veroudering of kan erfelijk zijn. De behandeling van ingevallen slapen kan zowel een liftend als verjongend effect hebben en zelfs zorgen voor een wenkbrauwlift waardoor de oogopslag frisser wordt.

Wanneer kun je het beste beginnen met het behandelen van ingevallen slapen?

Het beste is om met de behandelingen te starten wanneer het verouderingsproces langzaam zijn intrede maakt. Op deze manier kan de behandeling preventief ingezet worden om ingevallen slapen te voorkomen. Bij de meeste mensen is dit zo rond begin 30. Echter, wanneer de veranderingen vergevorderd zijn kan deze ook behandeld worden om het gelaat te verbeteren. Vaak zijn er dan wel meer behandelingen nodig om gewenste effect te bereiken.

Roots Clinic ingevallen slapen behandeling
Roots Clinic ingevallen slapen

Welke behandelingen zijn geschikt voor ingevallen slapen?

Om het volume van ingevallen slapen te herstellen worden fillers toegepast. In plaats van het gebruik van een naald wordt dit gedaan met een canule. Met een canule kan de behandeling met meer precisie en veiligheid worden uitgevoerd.

Nazorginstructie

De instructies voor de nazorg worden na de behandeling meegegeven. Het allerbelangrijkste is dat het behandelde gebied zoveel mogelijk met rust wordt gelaten, deze niet aan te raken of te masseren en minimaal 24 uur geen make-up te gebruiken.