Vraag nu jouw gratis intake aan

Altijd een gratis intake om jouw wensen door te spreken

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om je jeugdige uitstraling te herstellen zonder de noodzaak van chirurgie? En wil je daarmee tegelijkertijd de tekenen van veroudering doeltreffend aanpakken? Dan helpen we je bij Roots Clinic graag.

  Bij Roots Clinic vinden we het belangrijk jou op de juiste manier te kunnen helpen. Vertrouwen tussen cliënt en arts staat bij ons dan ook op #1. Hoe we dit doen?

  Liquid facelift volumeherstel

  Onze werkwijze

  Bij Roots Clinic staat een natuurlijk resultaat centraal. We geloven sterk in de individuele schoonheid en unieke behoeften van elke cliënt. Daarom bieden we geen standaardbehandelingen aan, maar een volledig gepersonaliseerd behandelplan voor jou en jouw wensen. Onze ervaren arts Samira werkt nauw met je samen om een behandelplan te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

  Ik vertrouw aan niemand anders mijn gezicht!
  De dames van Roots Clinic zijn de enige dames aan wie ik mijn gezicht toevertrouw. Hun brede kennis, expertise en eerlijkheid is dat ik altijd terug zal blijven komen voor een behandeling. Er wordt oprecht naar je geluisterd en je krijgt altijd een eerlijke feedback. Kortom de beste kliniek van Nederland als je het mij vraagt. Daarbovenop wordt je ook altijd zeer vriendelijk en warm onthaalt!
  Bekijk alle ervaringen
  Zeer deskundig en onderbouwd advies
  De eigenaren van Roots Clinic zijn zeer deskundig in wat ze doen, en zeer klantgericht in hun benadering. Ze denken op een prettige manier mee, en weten goed hun advies te onderbouwen. Ook in de nazorg doen ze wat nodig is om tot een goed resultaat te komen. Ik blijf klant, en zal anderen het zeker aanraden!
  Bekijk alle ervaringen
  Dr. Samira zou ze mijn best bewaarde geheim moeten blijven
  Dr. Samira is een absolute topper! Eigenlijk zou ze mijn best bewaarde geheim moeten blijven, want een plekje bij haar bemachtigen is vaak topsport, maar echt de moeite waard!
  Bekijk alle ervaringen
  Zeer deskundige arts die alles goed uitlegt
  Mijn eerste afspraak was een intake waarin alles goed werd uitgelegd. Twee weken later had ik mijn eerste behandeling. Het resultaat is super mooi en natuurlijk geworden! Samira is een top arts die zeer vakkundig is. Dank je wel!
  Bekijk alle ervaringen
  Vorige slide
  Volgende slide

  FAQ

  Een intake is bij Roots Clinic altijd gratis. We bespreken jouw wensen en geven je een passend advies.

  Tijdens een intake spreek je samen met de arts af wat jouw behandelplan wordt. Dit is gebaseerd op jouw doorgegeven wensen en de kennis en kunde van de arts.

  Dit is afhankelijk van het type behandeling en de hoeveelheid product die nodig is. Op onze tarieven pagina vind je daar meer informatie over.