Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van onze eerdere klanten. Ben je al klant bij Roots Clinic en wil je jouw ervaring delen? Dat kan je via onderstaande knop doen.

Lees wat onze klanten zeggen

Ik vertrouw aan niemand anders mijn gezicht!

De dames van Roots Clinic zijn de enige dames aan wie ik mijn gezicht toevertrouw. Hun brede kennis, expertise en eerlijkheid is dat ik altijd terug zal blijven komen voor een behandeling. Er wordt oprecht naar je geluisterd en je krijgt altijd een eerlijke feedback. Kortom de beste kliniek van Nederland als je het mij vraagt. Daarbovenop wordt je ook altijd zeer vriendelijk en warm onthaalt.!

Sihem

Zeer deskundig en onderbouwd advies

De eigenaren van Roots Clinic zijn zeer deskundig in wat ze doen, en zeer klantgericht in hun benadering. Ze denken op een prettige manier mee, en weten goed hun advies te onderbouwen. Ook in de nazorg doen ze wat nodig is om tot een goed resultaat te komen. Ik blijf klant, en zal anderen het zeker aanraden!

Ingeborg

Dr. Samira zou ze mijn best bewaarde geheim moeten blijven

Dr. Samira is een absolute topper!

Eigenlijk zou ze mijn best bewaarde geheim moeten blijven, want een plekje bij haar bemachtigen is vaak topsport, maar echt de moeite waard!

S. Amersfoort

Zeer deskundige arts die alles goed uitlegt

Mijn eerste afspraak was een intake waarin alles goed werd uitgelegd. Twee weken later had ik mijn eerste behandeling. Het resultaat is super mooi en natuurlijk geworden! Samira is een top arts die zeer vakkundig is. Dank je wel!

Gek, Veessen

Een prachtig, natuurlijk resultaat

De nadruk bij Roots Clinic ligt op een natuurlijk uiterlijk. Er wordt de tijd genomen voor een goede intake waarbij de mogelijkheden worden besproken. Deskundig en vriendelijk. Ik ben erg tevreden.

Daantje

Roots Clinic is een enorme aanrader!

Goed en eerlijk advies , deskundigheid bij de uitvoering van de behandeling binnen een prettige sfeer. Op alle fronten een enorme aanrader!

Inger

Eerlijke arts die je goed informeert

Ik heb de rokerslijntjes botoxbehandeling gedaan en dat was een super fijne ervaring. Ik kreeg goede informatie en Dr Samira is erg integer, eerlijk en duidelijk. Niemand die de behandelingen opvalt precies zoals ik dat graag wilde. 

Anoniem, Arnhem

Eerlijke feedback

Ik ben altijd heel blij met Dr Samira. Ze kijkt heel professioneel naar me en bepaalt wat en hoeveel ik nodig heb. Ze gaat uit van het principe “less is more” met andere woorden als het teveel wordt, geeft zij dit ook aan. 

Jan, Nistelrode

Voelde direct vertrouwd, heel hartelijk en duidelijk omgang met cliënten.

Het was mijn allereerste keer bij een cosmetisch arts. Samira was erg relaxed, niet gehaasd en had tijd voor een persoonlijk praatje. En het resultaat is geweldig! Mijn man, die zelf arts is en sceptisch vooraf, vind het prachtig geworden en adviseert me dit bij te houden. 

Cora, Cameron

Perfect resultaat door een deskundige arts

Dr Samira behandeld altijd met zorg, precisie en op maat. Ik ben blij dat ik mijn behandelingen hier kan laten doen door een deskundige arts. 

LC, Arnhem

Weer erg tevreden

Er wordt altijd de tijd voor je genomen en Dr Samira legt dingen goed uit. Her resultaat is wederom prachtig!

Elisa, Arnhem

Geruststellend, zeer gemoedelijk en heel professioneel

Ik had mijn eerste botoxbehandeling ergens anders gehad, maar via een vriendin kwam ik bij Dr Samira. Al bij de eerste afspraak kreeg ik met een voorbeeld uitgebreid uitleg over de werking van spieren in het gezicht en wat deze doen met de uitstraling. Ze nemen hier echt de tijd voor je en leggen alles in alle rust goed uit. Na mijn behandeling bij Dr Samira was het resultaat uiteindelijk veel meer zoals ik het in mijn hoofd had. Dank daarvoor!

Pauline, Groesbeek