Belotero Revive

Wil je je huid een boost geven zonder fillers? Dan is een Belotero Revive-behandeling wellicht iets voor jou. Belotero Revive is een pure hyaluronzuur die zorgt voor een boost van de collageen en elastine productie. Tegelijkertijd wordt de huid extreem gehydrateerd, waardoor met meerdere behandelingen de huid zal verstevigen en verjongen, met een mooie glowy huid als gevolg. Belotero Revive kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decollete, de buik en zelfs de handen en armen. Het verschil met een Profhilo-behandeling is dat Belotero Revive wordt toegediend met meerdere prikjes, wat ook een subtiel microneedling effect zorgt en is ook uitermate geschikt voor de behandeling van acne littekens.  

Wanneer kun je het beste beginnen met Belotero Revive behandelingen?

Het beste is om met de behandelingen te starten wanneer het verouderingsproces langzaam zijn intrede maakt. Op deze manier kan de behandeling preventief ingezet worden om huidveroudering en -verslapping te voorkomen. Bij de meeste mensen is dit zo rond begin 30. Starten kan vanaf 18 jaar.

Belotero revive voor
Belotero revive na

Wat kun je verwachten van een Belotero Revive behandeling?

Op de gewenste plekken wordt Belotero Revive aangebracht en kan het zijn werk doen. De cellen worden daardoor geactiveerd waardoor collageen en elastine worden aangemaakt en de huid extreem wordt gehydrateerd. Combineer je het met Radiesse,  dan worden de huidverstevigende effecten extra krachtig. Het advies is om te starten met 3 behandelingen die 4 weken uit elkaar liggen, waarna nog slechts onderhoud nodig is van 1 behandeling om de 9 maanden.

Nazorginstructie

De nazorg wordt persoonlijk met de cliënt besproken. Vervolgens ontvang je het nazorgplan ook per email, zodat deze rustig kan worden nagelezen.